Úterý, 30 dubna, 2024

4 tipy na organizaci parádního předvánočního večírku!

- Komerční sdělení -aktuality

Rádi byste si s přáteli odpočinuli od předvánočního shonu a hezky pěkně v poklidu si popovídali, probrali novinky a předali si malé dárečky? Uspořádejte si předvánoční večírek – nic složitého, stačí jen pár drobností a akce může začít!

Téma večírku

Na začátek je potřeba si rozmyslet, v jakém duchu budete večírek pořádat. Chcete jej pojmout v duchu oblíbeného filmu, komiksu nebo si jen zkrátka tematicky vezmete vánoční oblečení nebo doplňky a necháte vše v barvách vánočních svátků? Záleží jen na vás a na vašem okolí – myslete však na to, že spousta lidí má před Vánoci mnoho práce a shánění kostýmu pro ně může znamenat spíše starost navíc.

Originální večírek s originálními dárky

Máte mezi zvanými přáteli ty, kteří opravdu ocení netradiční dárky? Tak do toho! Vtipné ponožky, chladící půllitr, zábavná kolektivní hra či jiný originální dárek je rozhodně k mání. Stačí se jen porozhlédnout. A pokud jste se s přáteli rozhodli, že si nic dávat nebudete? Pak si vystačíte s tužkou a papírem, některou hrou ze své stávající domácí sbírky nebo jen zkrátka se sklenkou dobrého nápoje.

Tip: určitě dojde i na téma „děti a partneři“, vtipné historky či na předávání inspirace co komu koupit. Ať už se rozhodnete pro roztomilý polštářek, akční zážitky pro děti nebo nové auto, věřte, že vaše rodina nejvíce ocení společně strávené chvíle.

Výzdoba

Pokud chcete uspořádat poklidnější večírek na téma Vánoce, stačí zcela běžná a decentní vánoční výzdoba. Jedná-li se však o konkrétní téma, mělo by se i místo konání akce stylizovat ve stejném duchu. Všeho ale s mírou – nemusí to u vás přece vypadat jako ve strašidelném hradu či zábavním parku. Bohatě stačí pár světýlek, svíček a barevných doplňků a výzdoba je hotová.

Občerstvení

Co by vám na večírku rozhodně nemělo chybět?

  • Dostatek skleniček nebo plastových kelímků
  • Značky na sklenice – ať si každý bez problémů pozná svůj drink
  • Brčka
  • Občerstvení – jednohubky, chipsy, zelenina
  • Nealko nápoje (limonády, džus, perlivá a neperlivá voda)
  • Dostatek ledu v mrazáku
  • Alkoholické nápoje (nezapomeňte se zeptat, co kdo pije – není nic méně příjemného, než když uprostřed akce dojde pití). Další alternativou je opustit prostory soukromého večírku a vyrazit za zábavou do víru města.
Previous article
Stolní lampa – jak vybrat takovou, která bude ideální?
Next article

Další články autora

Comments

Mohlo by se vám líbit

Reklama

- Komerční sdělení -PR článek